Persbericht : Verkiezingsprogramma N-VA Beveren online

Op 11 september 2012, over deze onderwerpen: Verkiezingen

N-VA Beveren trekt goed voorbereid naar de verkiezingen

N-VA Beveren heeft vorige week maandag haar volledige lijst voorgesteld aan de pers. Eveneens werden de 15 speerpunten waarmee we de verandering in Beveren willen waarmaken voorgesteld. Ondertussen staat het ganse programma, samen met de voorstelling van de kandidaten, op internet. Het resultaat is een mooie en gebruiksvriendelijke internetpagina. Verkiezingscampagne voeren we tussen de mensen, maar de mogelijkheden van het internet worden door ons maximaal benut.

Leefbaarheid van Beveren staat centraal

N-VA heeft visie en programma om onze gemeente goed te besturen. Geen loze beloften of korte termijn politiek. Maar een programma dat gedragen wordt door een groep sterke kandidaten waar ervaring, vernieuwing en inzet gecombineerd worden. Onze oproep om verandering is ingegeven vanuit onze bekommernis om ook op lange termijn het karakter, de eigenheid en leefbaarheid van onze gemeente te behouden.

U kan het programma en de voorstelling van de kandidaten raadplegen via de koppeling: http://beveren.n-va.be/  en het menu-item “verkiezingen 2012”

of rechtstreeks via http://beveren.n-va.be/verkiezingen2012

 Lijsttrekker N-VA Beveren        

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is