Lokale economie

N-VA vindt de zelfstandigen erg belangrijk voor onze samenleving. Het is een feit dat onze Vlaamse economie voor een groot deel gedragen wordt door de kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’S).

Een gemeente moet economisch gezond zijn. Dit vergt niet alleen bijzondere aandacht voor de lokale middenstand en economie, maar vraagt ook voldoende werkgelegenheid voor de inwoners. Een goede tewerkstellingsgraad is de beste garantie voor de leefkwaliteit van de burgers én de gemeente. Een bloeiende lokale middenstand zorgt bovendien voor leefbare en aangename woonkernen. De gemeente Beveren beschikt over heel wat economische troeven, o.a. de aanwezigheid van de Waaslandhaven en het is aangenaam winkelen in de gemeente.

Beveren is en blijft een bedrijfsvriendelijke gemeente en wil dit verder versterken door een efficiënte dienstverlening.  

Nieuws over dit onderwerp

Hof ter Saksen wordt restaurant en hotel

Schepen Boudewijn Vlegels maakt twaalf jaar na de voltooiing van de buitenrestauratie werk van de binnenkant van het kasteel Hof Ter Saksen. Aan het project hangt een prijskaartje van 2,6 miljoen euro …