Bestuurslid in de kijker


Vragen aan..

Hilde Van Vossel

Kun je jezelf even voorstellen?

Ik ben een goedlachse dame van 53. Een rasechte inwoner van Melsele.
Getrouwd, mama van 2 zonen en een lieve schoondochter. Dochter van Ghislain en heb hiermee de Vlaamse materie met de paplepel binnen gekregen eerst via de VU en later met de N-VA. 
Deeltijds mantelzorger zijn voor men ouders is dan ook normaliteit. Als administratief bediende aan het werk bij transport De Block. 
In mijn vrije tijd verkies ik een weekendje weg of met de vrienden een goed glas wijn drinken.

Wie zou je graag eens ontmoeten en waarom?

Wout van Aert! Hij intrigeert mij. Jaren geleden in Kruibeke toen hij nog bij de jeugd reed ontmoet en zijn sympathieke zelve is me zo bijgebleven. Als Vlaamse ook ontzettend trots op wat hij al bereikt heeft.

Op politiekvlak is dat Bart de Wever. Zou graag een één op één gesprek hebben om zo te weten te komen hoe hij is als mens achter de politiek. Is hij even vurig?

Als je op een dag alles kon doen wat je wilde, wat zou je dan doen?

Zou over de taalgrens gaan en een gesprek met de mannen van de PS. Wil hen overtuigen om toch alleen met N-VA een regering te vormen. Als we niet kunnen splitsen.

Vladimir Putin zou ik graag eens de les lezen hoe je met bevolking omgaat. En wel te verstaan dat dit dan niet gaat over “zijn” land.

Wat typeert jou als goed bestuurslid van N-VA Beveren?

Ik ben iemand dat graag mee de handen uit de mouwen steekt en met veel enthousiasme mee aan ons verhaal schrijft. Dit gaat van een verslag uitschrijven tijdens een bestuursvergadering tot mee enveloppen in de bussen steken bij onze leden. 

Som 3 thema’s op waarvoor jij staat binnen onze gemeente.

Ga het omschrijven in kleuren: Groen in onze gemeente.

Blauw meer politie op straat. P+R Melsele is een van de problemen dat ik hiermee graag opgelost zou zien. Als aanvulling hierbij een bewakingsfirma.

Geel & zwart kleur van men hart. Iedereen mag Vlaming zijn mits integratie

Zijn er dingen die we nog niet besproken hebben die wel de moeite waard zijn om nog mee de wereld in te sturen?

Ben volledig pro kerncentrales en ze mogen van mij zelfs nog uitbreiden, zodat we hiervan de inkomsten in Vlaanderen kunnen houden. 
Meer samenwerkingsverband met Nederland.

Contactgegevens

Vlierstraat 95
Melsele
hilde.vanvossel [at] n-va.be

 

Vorige in de kijkers gemist?

     
Ilse van Laere Caro Stuer Hilde Van Vossel