Maak kennis met onze kandidaten: Dominique VERMEULEN

Op 25 september 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Dominique Vermeulen

Wie ben ik?

Geboren en getogen in Verrebroek ben ik nu sinds 7 jaar samen met m’n man Olivier, dochter Renée en onze beestenboel een trotse bewoner van het prachtige Prosperpolder.

In m’n vrije tijd ontspan ik me graag met een goed glas wijn, een hapje erbij en een spannende film. Ook wandelingen, dansen, fotografie, mode, kokkerellen of eens stevig gaan shoppen, kunnen me bekoren.

Je kan me omschrijven als creatief, inspirerend, eerlijk en een tikkeltje perfectionistisch. Voeg daarbij nog een stevige dosis humor en dan heb je een goed beeld van mijn karakter. Ook zijn dit eigenschappen die me aanspreken bij vrienden en kennissen. Verder discussieer ik graag met een tegenpool. Ja, vandaar mijn politieke interesse.

Ik geniet van kleine gelukzaligheden in het leven. Een frisgewassen was, de geur van een overheerlijke cake net uit de oven of gewoon een ochtendzonnetje op m’n gezicht. Kleine gelukzaligheden die je nog beter kan genieten in een lieflijke omgeving als mijn geliefde Prosperpolder.

Wat doe ik?

Ik werk met veel enthousiasme als medisch secretaresse op de afdeling pediatrie en kinderoncologie in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen.

De confrontatie met ernstig zieke kinderen doet me in het dagelijkse leven wat relativeren.

Waarom ben ik kandidaat?

Een betere wereld begint bij jezelf!

Met dit standpunt ben ik in de politiek gestapt.

Gedaan met aan de zijlijn te staan trappelen.

Plaats bij de verkiezingen op 14 oktober 2018?

22ste Plaats Gemeenteraad

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is