Persbericht : N-VA klaagt geruchtenmolen aan

Op 18 juli 2012, over deze onderwerpen: Verkiezingen

N-VA Beveren stelt met verontwaardiging vast dat – bewust of onbewust – er onwaarheden worden verspreid. Voorzitter Jens De Wael : “Het lijkt er sterk op dat alle middelen goed zijn om ‘de kracht van verandering’ tegen te houden. “

N-VA Beveren zou tegen de gemeentelijke adviesraden zijn?

Niets is minder waar.

Raadslid Johan Smet is verbijsterd : ”N-VA gaat juist voor versterking van de verschillende adviesraden ! Wij vinden de adviesraden het meest geschikte instrument om inspraak vanuit de basis te organiseren. De leden zijn meestal mensen die zich op een of andere manier geëngageerd hebben in een vereniging of organisatie.”

N-VA draagt een aantal hefbomen aan die de adviesraden tot een sterkere speler maken binnen het gemeentelijke beleid. Grotere onafhankelijkheid in zijn besluitvorming zal uiteindelijk resulteren in een objectief en goed geargumenteerd advies.

N-VA Beveren zou tegen de renteloze leningen voor het vrije onderwijs zijn?

Dit is een flagrante leugen.

Volksvertegenwoordiger en gemeenteraadslid Ingeborg De Meulemeester ijvert al erg lang om deze maatregel er door te krijgen. Ondervoorzitter Peter De Clercq bevestigt de steun van N-VA Beveren : “Met deze renteloze leningen kan het vrij onderwijs immers dringende uitbreidings- en verbeteringswerken uitvoeren. Toen begin dit jaar het huidige college de knoop doorhakte en deze maatregel invoerde, hebben wij dit dan ook meteen toegejuicht.”

Jens De Wael besluit : “Via deze weg roepen wij de andere partijen op om een ‘propere’ campagne te voeren. Laten we ons aan de kiezer presenteren op een correcte manier en met inhoud. De kiezer verdient het goed te worden geïnformeerd. Alleen op deze manier kan de wil van de bevolking echt worden weerspiegeld op 14 oktober.”

Ook de scouts van Kieldrecht willen wij gerust stellen : zij verdienen een nieuw lokaal, en kunnen op onze steun rekenen.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is