Nieuwe Bestuursploeg Jong N-VA

Op 14 februari 2017, over deze onderwerpen: Jong N-VA

Jong N-VA Beveren verkoos op 27 januari een nieuwe bestuursploeg. Davy Van Steerteghem uit Vrasene zal zijn functie verlengen als voorzitter van de afdeling.
De nieuwe ploeg wil zich vooral focussen op wat leeft er bij de jongeren uit Beveren en wat de mogelijkheden zijn voor de gemeente Beveren om hier op in te spelen.
De jongerenafdeling zal zich toeleggen op thema's zoals betaalbare huisvesting, cultuur, ontspanning, educatie en werkgelegenheid.
Jong N-VA Beveren zal zijn communicatie de komende jaren ook moderner aanpakken door middel van sociale media. Neem alvast een kijkje op hun facebookpagina jongnvabeveren .

De vergaderingen die de ploeg zullen houden, zullen steeds gepaard gaan met een deel van ontspanning, zodat de drempel minder hoog wordt gemaakt naar het politieke luik toe.


Op nationaal gebied wil de jongerenafdeling zich op de Jong N-VA-raad in Brussel stevig vestigen, dit met 2 afgevaardigden die in de nationale Jong N-VA-raad zullen zetelen.
Geïnteresseerden die alsnog het Jong N-VA Beveren bestuur willen vervoegen om zo hun steentje bij te dragen aan de belangen van jongeren binnen Beveren, zijn steeds welkom! Hiervoor kan u steeds de voorzitter Davy Van Steerteghem contacteren 0486/99 87 80 of davy.vansteerteghem [at] jongnva.be .

Binnenkort zullen de leden van Jong N-VA Beveren worden gecontacteerd om kennis te maken met de nieuwe bestuursploeg.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is