Nieuw bestuur

Op 20 maart 2022, over deze onderwerpen: Bestuur

Onze afdeling van N-VA heeft een nieuw bestuur verkozen voor de komende 3 jaar.
Els Verheyen neemt het voorzitterschap over van Jens De Wael en Jan Weyers geeft als ondervoorzitter de fakkel door aan Inge Brocken.

"De komende periode staan we voor heel wat uitdagingen maar we staan klaar met een sterk ploeg. En zelf gaan we er uiteraard een vrouwelijke touch aan geven”, reageert de kersverse nieuwe voorzitter tevreden. 

Naast de gekende gezichten zijn er ook drie nieuwe bestuursleden verwelkomd met Caro Stuer uit Vrasene, Matthias Maes en Wim Van Goethem uit Beveren.


Het bestuur stoomt zich intussen langzaam maar zeker klaar voor de nieuwe gemeentelijke stembusslag in 2024.

Tijdens de installatievergadering werden als een secretaris, Joeri Meul en  als  penningmeester, Ilse Van Laere verkozen.
Nicolas Sels werd gecoöpteerd als bestuurslid. Stefanie Van Remortel is de nieuwe ledenverantwoordelijke, en Debbie Vlaminck verantwoordelijke voor organisatie. Caro Stuer  stelde zich kandidaat als jongerenvoorzitter en dit werd unaniem goedgekeurd.
Aan het hoofd van de werkgroep communicatie staat Jens De Wael, met in de werkgroep, Dominique, verantwoordelijk voor het huis aan huis blad, Michèle en Caro voor website,facebook en andere multimedia kanalen. 

 

 

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is