N-VA schepenen Beveren aangeduid - overzicht bevoegdheden

Op 18 november 2012, over deze onderwerpen: Onze Fractie

Vrijdagavond 16 november heeft het afdelingsbestuur van N-VA Beveren de verschillende schepenen en voorzitters via stemming aangeduid.

Graag bezorgen we u dit overzicht. N-VA is er klaar voor om met veel ijver en doorzettingsvermogen Beveren mee te besturen. Bij het afsluiten van het coalitieakkoord werd reeds een prioriteitennota aan de pers bezorgd. De komende weken zal er samen met de CD&V leden van het college werk gemaakt worden van een gezamenlijke visienota.

Bevoegdheden

Schepenen

Bruno Stevenheydens: Cultuur, bibliotheken, erfgoed, toerisme, Europese projecten, linkeroever, informatiseringsbeleid  – voor de periode 2013-2015: KMO en lokale economie,  markten en kermissen.

Ingeborg De Meulemeester: Sociale zaken, sociaal huis, seniorenbeleid, PWA en werkgelegenheid, intern preventiebeleid, gezondheidspreventie, emancipatiebeleid, ontwikkelingssamenwerking

Boudewijn Vlegels: RO en stedenbouw, Leefbaarheid polderdorpen, verfraaiing openbaar domein en woonbeleid.

Filip Kegels: Jeugdbeleid, Groendienst incl begraafplaatsen, reinheid en netheid, onderhoud openbaar domein (kleine herstellingen), nutsvoorzieningen en herstellingen, onderhoud gebouwen (pastorieën), milieubeleid en dierenwelzijn.

Dominique Tielens: voor de periode 2016-2018: KMO en lokale economie,  markten en kermissen.

Voorzitters

Jens De Wael: voorzitter gemeenteraad

Roger Heirwegh: voorzitter Ibogem

Bruno Stevenheydens: voorzitter Maatschappij Linkerscheldeoever

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is