Maak kennis met onze kandidaten: Jan VAN DE PERRE

Op 30 september 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Jan Van De Perre

Wie ben ik?

Ik ben Jan Van de Perre , gehuwd met Linda Van Gijsel en samen hebben we 2 fantastische zonen Frederik en Pieter-Jan.  Beroepsmatig ben ik kantoordirecteur bij de Vlaamse bank KBC.

Wat doe ik?

Sinds 2012 ben ik voor het eerst opgekomen bij de verkiezingen en verkozen als gemeenteraadslid. Een boeiende en leerzame periode die ik graag wens verder te zetten. Sinds 6 jaar ben ik ook bestuurslid van N-VA Beveren.
Verder ben ik bijna 25 jaar voorzitter van de fantastische toneelgroep Kunst Veredelt uit Kieldrecht.

Waarom ben ik kandidaat?

Als student was ik lid van de Volksuniejongeren. Toen N-VA boven de doopvont werd gehouden, ben ik onmiddellijk lid geworden omdat ik geloof in de waarden en normen van onze Vlaamse cultuur.
Als kandidaat geloof ik sterk in de kracht van onze verenigingen als bindweefsel van onze maatschappij. Ik heb dan ook veel aandacht voor cultuur in het algemeen maar ook voor de leefbaarheid van onze gemeente.  Bescherming en ontwikkeling van natuur is noodzakelijk voor onze toekomst en dit steeds in overleg.

Veiligheid in het algemeen en zeker in het verkeer zijn blijvende aandachtspunten.

We hebben de laatste 6 jaar voor Kieldrecht heel wat plannen op touw gezet. Ik zou nu graag de gelegenheid hebben om deze in de praktijk om te zetten.

Wist je dat... 

Ik een hekel heb aan politieke spelletjes. Mensen over alle partijen heen moeten ook kunnen verbinden om samen voluit voor hun gemeente te gaan met een duidelijke visie om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Onze kandidaten zijn er klaar voor !

Plaats bij de verkiezingen op 14 oktober 2018?

33ste Plaats Gemeenteraad

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is