Maak kennis met onze kandidaten: Dominique TIELENS

Op 3 oktober 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Dominique Tielens

Wie ben ik?

Ik ben Dominique Tielens, 53 jaar en woon samen met mijn partner Frank Apers en drie fantastische kinderen: Pauline, Brent en Emma in Beveren. 
Bijna 20 jaar heb ik in het centrum van Beveren een fotozaak gehad: foto passe partout maar zo’n 6 jaar geleden heb ik mij de eerste keer politiek geëngageerd voor N-VA. 
Een keuze die ik absoluut opnieuw zou maken. 

Wat doe ik?

Ondertussen ben ik bijna drie jaar schepen. Mijn bevoegdheden zijn: leefmilieu, toerisme, dierenwelzijn en ICT. Een boeiend en zeer gevarieerd pakket.
Mijn eerste bestuursmandaat in Beveren was een nieuwe wereld die openging met heel wat nieuwe spelregels. Ik ben dan ook trots dat ik samen met mijn teams heel wat gerealiseerd heb. 
Ik wil mij bijzonder graag verder inzetten op duurzaamheid om van Beveren dé gemeente te maken waar je naar toe wil komen en blijven om te wonen, werken en leven.

Waarom ben ik kandidaat?

Graag wil ik een tweede mandaat opnemen, als de kiezer dat toelaat, om de positieve verandering die we gebracht hebben met minstens evenveel creativiteit, enthousiasme en inzet verder te zetten. 
Er staat nog heel wat op de agenda!

Als ik één punt kan realiseren, dat is het dit!

Beveren verder op de kaart zetten: bezoekers én inwoners nog meer beleving aanbieden en uitnodigen om Beveren te blijven koesteren.

Wist je dat …

Ik naast mijn schepenambt nog steeds creatief bezig ben en een opleiding keramiek volg? 
Volgens mijn kinderen ben ik ook een ‘eeuwige student’ … 

Plaats bij de verkiezingen op 14 oktober 2018?

4de Plaats Gemeenteraad

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is