Klaar voor 2012

Op 15 oktober 2011

De burgemeestersenquête van het Nieuwsblad, en de andere opiniepeilingen zijn een echte opsteker voor N-VA. Wie dacht dat het opzijzetten van onze partij de steile opgang van N-VA zou stopzetten, komt bedrogen uit.

Over heel Vlaanderen laat het Vlaams-nationalisme zien dat we een echte brede politieke beweging zijn, die vast van plan is om te blijven. De oplossingen van de traditionele partijen zijn oplossingen uit het verleden, die geen antwoord meer bieden aan de uitdaging van de sterk veranderde wereld.

In die zin is er één belangrijke overeenkomst tussen de Groenen en de N-VA : het zijn twee nieuwe strekkingen, die elk op onbevangen wijze originele antwoorden willen geven op de problemen van vandaag. Deze partijen willen los komen van de vastgeroeste stramienen uit het verleden. Laat het echter duidelijk zijn : N-VA heeft wel degelijk een heel andere visie op de samenleving als de Groenen.

In Beveren voelen wij ons enorm gesterkt door de burgemeestersenquête. Bruno verwoordt het correct : dit is de verdienste van heel de ploeg, met enthousiaste mensen, allen erg gemotiveerd om in Beveren een trendbreuk te verwezenlijken.

In oktober 2012 zullen wij weten of de Beverse kiezer ons daar klaar voor vindt.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is