Eedaflegging Debby Vlaminck

Op 1 juni 2023

Op dinsdag 30 mei heeft Debbie Vlaeminck de eed afgelegd als gemeenteraadslid van de gemeente Beveren. Ze komt in de raad in opvolging van Jens De Wael die wegens een onverenigbaarheid ontslag nam.

Debbie zetelt sinds begin deze legislatuur in het Bijzonder Comité Sociale Dienst (BCSD) waarin haar sociale engagement reeds sterk tot haar recht kwam.
Eerder zetelde ze ook reeds kort in de gemeenteraad ter vervanging van Lientje De Schepper toen deze met zwangerschapsrust was. Nu neemt ze definitief plaats in dit orgaan.

Debbie is 44 jaar en mama van een 22 jarige zoon. Ze is geboren en getogen in Haasdonk en woont nog steeds in deze mooie deelgemeente. Meer dan 10 jaar baatte ze een winkel uit in
het centrum van Beveren, waarna ze een carrièreswitch maakte en instapte in de vleesgroothandel van haar familie. Na enkele jaren is ze door ernstige rugproblemen veranderd naar een minder zware fysieke job en is ze nu reeds 2 jaar storemanager bij een beddenwinkel, een job die ze met veel passie uitvoert.

In augustus 2018 maakte ze haar intrede bij N-VA door kandidaat te zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ze werd na deze verkiezing eerste opvolger op de N-VA lijst.
Ze is een gedreven dame die met veel liefde voor onze gemeente en vanuit een sterk sociale gedrevenheid zich maatschappelijk wil en zal inzetten.

Wij wensen Debbie veel succes toe.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is