11 Juli actie N-VA Beveren

Op 7 juli 2013, over deze onderwerpen: Vlaamse Feestdag, Activiteiten

N-VA Beveren is een partij voor en door de burgers. Het contact met de inwoners van onze gemeente is voor ons dan ook zeer belangrijk. Niet enkel op openingen, tentoonstellingen, voorstellingen, … wensen wij aanwezig te zijn. Ook daarbuiten willen wij bereikbaar zijn voor de inwoners van Groot Beveren. Op die manier willen we de drempel tussen de bevolking en de politiek wegwerken.

Onze Vlaamse feestdag nadert en we willen deze vieren. Omdat 11 juli tot onze spijt nog steeds geen betaalde vrije dag is, zullen wij op zaterdag 6 juli aandacht hebben voor het feest van onze gemeenschap. Net als vorig jaar zullen wij gele rozen uitdelen in het winkelcentrum van Beveren. Dit als symbool van het noodzakelijke contact tussen de burgers en de politiek.

Naast het sociale karakter van onze actie willen we ook een politieke boodschap meegeven. Minder dan een jaar voor ‘de moeder der verkiezingen’ willen we het huidige federale beleid aanklagen.
De huidige ‘belastingregering’ focust zich te weinig op besparingen in de uitgaven maar ontpopt zich tot expert in het vinden van nieuwe belastingen. Van een gezond evenwicht tussen nieuwe inkomsten en besparen op uitgaven is momenteel geen sprake. Bovendien constateren wij dat vooral de werkenden worden geviseerd. Wij eisen dan ook dat er werk wordt gemaakt van een goed, evenwichtig en eerlijk financieel beleid.

Om 11 uur zullen de N-VA militanten verzamelen op de markt van Beveren. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is